Susține naționala României de pescuit la crap pentru CM 2022!

1890
0
esteto.ro

Susține naționala României de pescuit la crap pentru CM 2022!

Noi suntem Enjoy Fishing Club, campioni en-titre ai României în pescuitul la crap. Anul acesta vom reprezenta România la cel mai prestigios concurs din carp fishing-ul internațional : Campionatul Mondial din Ungaria, ce va avea loc în luna septembrie pe lacul Deseda!

Enjoy Fishing Club România a luat ființă la începutul anului 2015. Obiectivele principale la acel moment au fost participarea numeroasă la concursuri de pescuit la crap pe plan local sau național și atragerea noilor membrii. Din start Enjoy și-a propus obținerea unor rezultate notabile pentru a dobândi notorietate, oferind pescarilor  condiții optime pentru performanță și dezvoltare personală.

În nici 2 ani de la înființare am reușit să participăm la primul campionat național. Tot în 2017 am cucerit 2 podiumuri de marcă :  locurile 1 și 2 la 2 categorii diferite în cadrul celui mai prestigios concurs privat, turneul 6 Carp Clubs, concurs ce a reunit cele mai puternice 12 cluburi din țară.

2020 a adus pentru Enjoy Fishing cel mai important rezultat din istoria sa : cucerirea titlului de campioni naționali, cu dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial. În acel moment am simtit cu toții că munca depusă constant și dorința de a fi mai buni pe zi ce trece au fost răsplătite pe deplin.

Enjoy Fishing Club nu reprezintă doar un club de pescuit ci o familie! Sperăm din toată inima că vom aduce un rezultat cât mai prestigios la Campionatul Mondial!

Pentru a putea obține o performanță cât mai înaltă avem nevoie de sprijinul vostru material!

Clubul Enjoy Fishing este activ în mediul online, fiind prezent pe rețelele de socializare. Membrii clubului au contribuit din plin la dezvoltarea imaginii clubului în lumea virtuală prin promovarea rezultatelor obținute și a evenimentelor pe care le organizăm.

În ce privește societățile comerciale, în cazul în care vom avea oportunitatea unei colaborări, ne angajăm să dispunem de toate instrumentele necesare pentru a garanta o promovare eficientă.

Pe lângă mediatizarea colaborării din mediul online, vom avea în vedere inscripționarea materialelor vestimentare cât și celor publicitare pe care le afisăm pe durata Campionatului Mondial.

Vă invităm să ne fiți alături în încercarea de a aduce noi medalii României, într-un sport pe care l-am dominat ani buni!!! Hai România, sus tricolorul!!!

Contul in care se pot face donatii sau sponsorizari

Beneficiar: Asociația Enjoy Fishing

RO20 BACX 0000 0011 6753 9002

Moneda : RON

UniCredit Bank

Raul Roman – 0742073062

Adrian Toader – 0747920937

Vă mulțumim pentru susținere și sperăm să vă facem mândri de participarea noastră la Campionatul Mondial de Pescuit la crap din perioada 21-24 septembrie 2022.

Echipa Enjoy Fishing