Asociatia Oltenia Fishing

1152
0
esteto.ro

Asociatia Clubul Sportiv Oltenia Fishing

A. Ce este Asociatia Clubul Sportiv Oltenia Fishing?

Asociaţia Clubul Sportiv Oltenia Fishing (C.S.O.F.) este o structură sportivă cu personalitate juridică, cu caracter non-profit şi non-patrimonial, conform statutului. 

B. Când, unde, cine a înfiinţat organizaţia?

Asociatia Clubul Sportiv Oltenia Fishing s-a înfiinţat la data de 6 aprilie, anul 2007, în Craiova, la iniţiativa unui grup de membri fondatori – pasionați ai pescuitului sportiv competițional la crap.

C. Descriere

Asociația a fost fondată de dl Buzatu Bogdan, dl Dragos Manciu si dl Liviu Mihaescu si are in prezent trei divizii sportive:

 1. Divizia de Pescuit sportiv la crap este cea mai veche ramura a clubului si este coordonată de o echipă alcatuită din Bogdan Buzatu, Ionut Zamfir si Alin Scorleanu;
 2. Divizia de Pescuit sportiv la feeder, coordonată de catre dl Alex Istrate,
 3. Divizia de pescuit sportiv la spining, divizie in curs de dezvoltare.

D. Scurt istoric competițional.

Anul 2009 a fost anul cu prima participare la Campionatul National de pescuit la Crap, o participare pe echipe, unde clubul nostru a fost reprezentat de Doru Ionică si Bogdan Buzatu.

Anul 2010 a fost anul în care clubul înregistreaza prima participare in format de lot la Campionatul National de Pescuit la Crap, bifând până în prezent un total de 6 prezențe la cel mai important eveniment destinat pescarilor sportivi din țara noastră.

Anul 2016 a reprezentat si prima noastră prezență la Campionatul Regional Intercluburi, eveniment sportiv la care, clubul nostru a realizat clasarea pe prima treaptă a podiumului, doua editii, consecutiv.

Prezența noastră la acest eveniment a fost una integrală, in ultimele 6 editii.

​Primul trofeu obținut de o echipă individuală a clubului nostru, datează din anul 2007 într-un concurs privat, organizat pe echipe, pe Lacul Tancăbeşti.

E. Implicarea in fenomenul sportiv de pescuit la Crap.

Incepând cu anul 2007, clubul nostru a fost implicat in organizarea de competiții private de pescuit la Crap si in organizarea de competiții private de pescuit la Feeder, atat pe plan zonal cât si pe plan regional.

Anii 2017-2018 au fost anii in care prin experienț si implicarea noastră, am oferit o nouă direcție Campionatului Regional Intercluburi.

Având plăcerea să fim organizatori pentru 2 ediții a acestui eveniment, am decis să-i imprimăm o noua direcție sportivă, diferita fata de structura existentă la acea data si am creat un nou format de concurs, care sa se supuna unui regulament, adaptat după FIPS-CIPS.

F. Parteneri

 1. Balta Teslui (https://www.facebook.com/balta.teslui)
 2. Magazinul ZetFish Craiova
 3. Sorin Zaharia (www.sz-baits.com)

I. Canale media de comunicare:

 1. Facebook: https://www.facebook.com/csolteniafishing/
 2. Facebook: https://www.facebook.com/csolteniafishing – feeder/
 3. C.S.Oltenia Fishing TV :YouTube

  Motto-ul nostru este: “Dă întotdeauna tot ce poti, chiar și atunci când crezi că șansa nu e de partea ta.