Asociatia de Pescuit Sportiv E-CRAP

216
0
esteto.ro

Asociatia de Pescuit Sportiv E-CRAP

Dragă comunitate a pescarilor pasionați,

Cu bucurie și entuziasm, anunțăm fondarea Asociatiei de Pescuit Sportiv E-CRAP, o inițiativă dedicată promovării și dezvoltării pescuitului sportiv într-un cadru prietenos și dinamic. Suntem mândri să vă prezentăm cea mai recentă adiție la comunitatea noastră, iar acest club se conturează sub deviza “Pasiunea pentru pescuit ne unește!”

Membrii Fondatori:
Înființarea acestui club a fost posibilă datorită implicării și dedicării a șase membri fondatori entuziaști și experimentați în domeniul pescuitului sportiv. Eduard Vrabie, Andu Peticila, Vasii Alin, Alexandra, Ovidiu Ardelean, și Mihai Alexandru au pus bazele acestei comunități cu scopul de a oferi o platformă unde pasionații de pescuit să își împărtășească experiențele și să își dezvolte abilitățile.

Primul Pas în Formarea Asociației:
Prin această inițiativă, primul pas în formarea Asociatia de Pescuit Sportiv E-CRAP este făcut! Acesta este începutul unei călătorii ce ne va aduce împreună în jurul pasiunii noastre comune. Membrii fondatori au pus bazele structurii și obiectivelor clubului, stabilind o fundație solidă pentru proiectele viitoare.

Obiective Principale:

Promovarea Pescuitului Responsabil: Educație și conștientizare asupra practicilor de pescuit durabile și responsabile.
Competiții și Evenimente: Organizarea de concursuri și evenimente care să aducă împreună membrii și să stimuleze pasiunea pentru pescuit.
Schimb de Cunoștințe: Crearea unui mediu propice pentru schimbul de informații, tehnici și experiențe între membri.
Dezvoltarea Comunității: Construirea unei comunități solide și unite, bazată pe respect reciproc și spirit de echipă.
Cum te Poți Alătura:
Suntem încântați să primim noi membri în clubul nostru. Dacă și tu împărtășești aceeași pasiune pentru pescuitul sportiv, te invităm să completezi formularul de aderare care va fi disponibil in scurt timp pe https://www.e-crap.ro sau să ne contactezi direct pentru mai multe informații.

Să Începem Această Aventură Împreună!
Asociatia de Pescuit Sportiv E-CRAP este un proiect construit cu dragoste și dedicare pentru pescuit. Suntem nerăbdători să vedem cum comunitatea noastră va crește și să împărtășim împreună bucuria pescuitului sportiv.

Cu entuziasm și respect,
Echipa E-Crap 🎣

Telefon: 0728.86.86.46