Balta Cenusaru – O Sursă Nesfârșită de Emoții

342
0
esteto.ro

Cu bucurie și satisfacție, vă aducem la cunoștință rezultatele aventurii pe Balta Cenusaru, desfășurată în perioada 6-7 ianuarie 2024. 12 echipe compuse din câte 3 sau 4 “nebuni frumoși” s-au adunat pentru o competiție de 28 de ore, dovedind încă o dată că pasiunea pentru pescuit poate depăși orice obstacol.

Temperaturile scăzute și atmosfera de iarnă nu au putut opri echipele să se confrunte cu provocările de pe Balta Cenusaru. Cu lansete în mână și suflete calde, am început o aventură ce avea să ne ofere amintiri de neuitat. Ne bucurăm să vă anunțăm că cantitatea totală de pește capturat a fost impresionantă, ajungând la 952kg. Fiecare echipă a contribuit la această captură extraordinară, demonstrând abilități remarcabile și strategii bine puse la punct.

Cu mândrie putem spune că “Balta Cenusaru nu dezamăgește niciodată“. A oferit nu doar o competiție acerbă, ci și momente de bucurie, camaraderie și satisfacție în mijlocul naturii.

Mulțumiri “Nebunilor Frumoși”.

Le adresăm sincere mulțumiri celor 12 echipe pline de curaj și pasiune care au făcut această competiție posibilă. Ați demonstrat că, indiferent de condițiile meteorologice, spiritul vostru pescăresc nu poate fi stins. Fir întins pentru toți pescarii frumoși!

Cu căldură,
Echipa E-CRAP.ro

Braking News – Imaginea Zilei!