Necesitatea materialelor PVA

450
0
esteto.ro

Pentru a putea avea o atractie rapida la carlig si in zona in care pescuim  este recomandat sa folosim materialele PVA (saculet sau punguta)de ce toate acestea?
Pai este foarte simplu: pentru o localizare rapida si eficienta a crapului pe durata intregului sezon de pescuit. Acesta dupa parerea mea te ajuta foarte mult, intru-cat daca mergi intr-o partida scurta de pescuit si nu doresti sa nadesti cu racheta, sau spombul, pva te va ajuta sa faci atractia crapului pe zona unde pescuiesti .
Daca pescuiesti cu momitor si doresti sa ai o atractie suplimentara este recomandat sa faci un saculet de marimea unui ou de prepelita.
Este foarte recomandat la pescuit in zone cu agatatura, zone cu substrat malos sa folositi un saculet pva sa o punguta deoare in momentul impactului cu apa, montura va cobora mai lent pe substrat si totodata momeala de carlig nu se va ingropa in substrat.
Daca pescuiesti la boilies si vrei sa pescuiesti cu saculet sau punga pva este recomandat taierea acestora dar si folosirea unui dip pentru o atractie mai sporita.
Este recomandat sa aveti in trusa saculet PVA dar si pungi pva si dupa parerea mea este necesara folosirea acestora in oricare moment al partidei de pescuit, deoarece consider ca ai sanse mult mai mari sa prinzi crapul mult dorit.

Mihai Alexandru