Expert Baits – Nada la superlativ !!!

1751
0
esteto.ro

Salutare prieteni pescari, cu totii stim ca o momeala buna, atrage pestele mult mai rapid, chiar si in momentele in care nu avem densitate de peste suficienta sau pestele este apatic un boilies bun va face diferenta.
In materialul de astazi v-am pregatit un nou producator de nada, ce are in portofoliu atat boiliesuri tari cat si solubile de diferite dimensiuni, pelete pentru nadit cat si groundbait. De data aceasta il avem in test produsele celor de la Expert Baits. O nada romaneasca, produsa la Baia Mare.

Producatorul de la Expert Baits vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama de boiliesuri tari si solubile de dimensiunile 16, 20 si 24mm cu o aroma ce mi sa parut interesanta, o aroma mai ‘old school’‚ si anume Monster Crab&Capsuna. Aceastea sunt fishmeal-uri bogate in proteine, cu un grad de atractie ridicat. Ce mi-a placut mie personal la acest producator, este faptul ca avem boilisurile de 16 mm atat in varianta solubila cat si in varianta tare, dar si in varianta de carlig. Boilisurile pentru carlig au aceiasi componenta la fel ca boilisurile pentru nadit, ele vin stropite cu un atractant ce se regaseste in partea lichida din boilisurile.

Tot acest producator are in portofoliu si pelete de 2-4 mm, cu aroma Monster Crap&Capsuna, aceastea avand o atractie rapida, fiind recomandate sa fie folosite atat in pescuitul plantat cat si in pescutiul la aruncat. Eu le recomand sa fie folosite si in pescuitul de viteza, mai ales cand iesim cateva ore la pescuit deoarece ofera un plus de atractie momelii de carlig atunci cand atasam saculetul solubil.

Tot in portofoliul celor de la Expert Baits gasim si un groundbaits cu aroma de capsuna. Acesta are o granulatie medie, formata din fainuri si particule de diferite marimi. Este indicat de folosit pentru pescuit cu momitor, fara a mai adauga alte produse in acesta.

Eu personal am testat bilele intr-o partida scurta de cateva ore pe Chita Lake, iar rezultate au fost rapide, bilele  se activeaza destul de repede si atrag pestii pe patul de nada.

Cu toate prezentate va spunem ca, Producatorul Expert Baits are o experienta de  peste 20 ani in pescuitul competitional la crap atat pe teritoriul tarii noastre, cat si in Ungaria, el mergand destul de des pe lacurile din Ungaria.

Pana la urmatorul articol publicat de echipa E-Crap.ro va uram Fire Intinse!
Mihai Alexandru

NU UITATI SA VA ABONATI la canalul de youtube https://www.youtube.com/c/CarpFishingCompetition