Cenusaru – Cupa Primaverii 29 – 31 Martie 2024

233
0
esteto.ro


Felicitări tuturor participanților la concursul de 48 de ore pe Balta Cenușaru pentru rezultatele extraordinare! Este cu adevărat impresionant să aflăm că s-au prins peste 6500 kg de pește în total, iar dintre aceștia, 69 de pești au cântărit peste 10 kg, cu 49 dintre ei depășind chiar și 12 kg, și 2 exemplare remarcabile de peste 19 kg.

Aceste cifre sunt cu adevărat remarcabile și demonstrează abilitățile și dedicarea extraordinară a participanților în această competiție îndelungată. Este evident că fiecare pescar și-a pus tot sufletul în aceste 48 de ore de pescuit și a fost răsplătit cu capturi impresionante.

Felicitări din toată inima tuturor câștigătorilor și participanților! Fiecare pește prins este o reușită și o amintire de neuitat din această experiență captivantă. De asemenea, transmitem felicitări speciale către Liviu pentru contribuția sa remarcabilă la acest succes colectiv.

Sperăm ca această competiție să rămână vie în amintirile tuturor și să servească drept inspirație pentru viitoarele aventuri de pescuit. Bravo tuturor pentru această performanță extraordinară și pentru pasiunea voastră pentru pescuit!