Amenajari Carpanoaia 2

2177
0
esteto.ro

Regulament CARP ARENA CARPANOAIA 2

Regulamentul este valabil pentru sezonul de pescuit 2022.ÎNAINTE DE A INCEPE PESCUITUL, PESCARUL VA CONSULTA PREZENTUL REGULAMENT SI VA ACHITA TAXA CORESPUNZATOARE PENTRU PESCUIT NUMAI IN CAZUL IN CARE ESTE DE ACORD CU ACESTE REGULI SI SEMNEAZA FISA DE INTRARE IN STAND !!!

Tarife

12 ore ——- 60 lei

24 ore ——- 100 lei

48ore ——- 180 lei

72 ore ——- 250 lei

96 ore ——- 300 lei

Reguli De Baza-

PESCUITUL este permis numai în sistemul C&R !!!(prinde și eliberează)

– Pescuitul la spinning este INTERZIS !!!!

– PESCUITUL PLANTAT ESTE INTERZIS !!!!

A. PESCUIT

– Firul minim pe mulineta acceptat la pescuit este de 0.25 mm, avand in vedere distantele medii dintre maluri, la care se poate adăuga înaintas textil de maxim 8 m.Este interzisă folosirea firului textil ca linie principală. Monturile cu leadcore sunt interzise .
– Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule pe stand ,dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) Năditor este considerat momitorul sau methodul sau plumbul de pastă;
-Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu monturi care conțin mai mult de un cârlig;
– Pescarul poate sa fie insotit pe standul de pescuit de o singură persoana,cu drept de pescuit, în limita celor 4 lansete pe fiecare stand, care va achita taxa de agrement de 30 de lei .Persoana insotitoare trebuie si ea sa ia cunostinta de regulament si sa semneze fisa de intrare in stand;- Sotia sau copilul (de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe CARP ARENA CARPANOAIA 2, au dreptul sa pescuiasca cu o sculă din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!
– Este interzis accesul pe baltă cu saci de păstrare / juvelnice, excepție făcând perioadele de concurs, cand sacii de păstrare sunt obligatorii. În partidele de relaxare este strict interzisă păstrarea peștilor în saci de păstrare sau juvelnice, indiferent de greutatea peștilor.După capturare, peștii vor fi manevrați cu grijă doar pe salteaua de primire tip cădiță, care va fi udată în prealabil, iar dupa efectuarea eventualelor fotografii sau cântărire, peștii vor fi eliberați imediat; Fiecare exemplar capturat, va fi manevrat pentru eliberare NUMAI cu sacul de eliberare (SLING), nu se permite eliberarea capturilor cu bratele;
-In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit, se va percepe o taxa de 40 lei /kg, pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 80 lei/kg iar pentru un exemplar mai mare de 10 kg se va percepe o taxă de 250 lei / kg.Pentru peștii răniți/morți sub 4 kg, se va plăti prețul pieței ;
– Pescarul va lansa numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate lângă malul de vis-a-vis, care indica limita standului începând din partea stanga !!!In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!- Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!
– Pe acest lac pescarii trebuie sa foloseasca OBLIGATORIU, SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (cu picioare tip cadită), minciog de crap cu deschidere mare si ochiuri mici si spray dezinfectant !!!- Pe acest lac sunt interzise muzica tare, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac !!!
– Pescarii au obligatia să lase drumul de acces liber, fara sa ingreuneze sau sa impiedice circulatia pe drumul de acces in vreun fel sau altul la descarcarea sau incarcarea sculelor !!!

B. NADIREA

– Folosirea porumbului uscat este strict interzisa !!!
-Este interzisă atașarea oricărei tip de nadă direct pe cârlig;
– Momeala vie (rame,viermus,libelule,etc) este strict interzisa indiferent de stilul de pescuit !!!
– Nădirea se va face exclusiv în dreptul propriului stand;

C. ALTE REGULI

– Accesul pe baltă cu autoturismul este strict interzis, cu exceptia momentelor sosirii pe balta ,pentru a descarca bagaje și a plecării de pe baltă, pentru a încărca bagajele. După descărcarea bagajelor, autoturismele vor fi lasate în parcarea de la intrarea pe baltă.
-Pe toata durata partidei de pescuit,personalul Administrației CARP ARENA CARPANOAIA 2, are dreptul să controleze orice pescar pentru a observa daca este respectat regulamentul( dimensiuni fire, monturi, saltele de primire, etc) ;
-Pescarul are obligatia sa anunte administratia lacului inainte de momentul plecarii si se va supune controlului din partea administratiei lacului, atat al autoturismului cat si al bagajului pe care-l are!
– PESCARII au obligatia ca la sfârsitul partidei de pescuit, să lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii de bere, etc), prin colectarea in saci sau in pungi a gunoiului produs de ei in timpul partidei de pescuit si la plecare sa-l transporte si sa-l depoziteze in locul special amenajat de la intrarea pe lac !!!
– autoturismele pescarilor nu au voie sa paraseasca incinta lacului pe toata durata partidei de pescuit exceptie făcând situațiile deosebite si după anunțarea prealabilă a personalului Administrației bălții.
– este interzis folosirea focului deschis direct pe sol , (se vor folosi “gratare cu picioare”) precum si aruncarea carbunilor de gratar folositi sau nefolositi pe iarba, etc !!!
-Vizitele sunt premise doar pe timpul zilei,iar autoturismele vor fi lasate obligatoriu în parcarea amenajată de la intrarea pe baltă. La lasarea serii, vizitatorii sunt obligați să părăsească incinta Carp Arena Cărpănoaia 2;
– Administratia bălții este exonerată de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora;
-Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii;-Pe acest bazin, cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) peste, se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de FURT, fapta pedepsita de art. 228 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamați organelor de poliție si li se vor confisca echipamentele de pescuit până la solutionarea litigiului !
– Pescuitul de 12 ore (pescuit de zi), poate fi practicat numai în timpul zilei intre orele 06.00–18.00- Pescuitul de 24,48,72,96 ore (pescuit de noapte), poate fi practicat numai cu intrare de la ora 18.00. La trecerea la ora de iarnă, accesul pe baltă se va face de la ora 16.00.Pescarul care reușește o captură de la 15 kg în sus, va anunța obligatoriu administrația, iar după cântarirea oficială în prezența reprezentatului Administrației, pescarul va fi premiat cu o partida de 24 h gratuită

Toate concursurile ce vor fi organizate pe această baltă se vor plia obligatoriu pe acest regulament !-Orice abatere de la prezentul regulament atrage după sine parasirea imediată a incintei si interdictia totală de a mai pescui pe această baltă !
Rezervări și contact :
Bogdan Tăicuțu , tel. 0766363138Ștefan Surlă ( Fănel) , tel. 0762375655

CARP ARENA CĂRPĂNOAIA 2 ESTE UN LOC PRIVAT ȘI NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENȚII !
RESPECTAȚI-NE CA SĂ VĂ RESPECTĂM !

https://www.e-crap.ro